Varför behöver vi rengöra ansiktet?

Varför behöver vi rengöra ansiktet?

Varje dag så utsätts vår hud för påfrestningar som vind, damm, smuts och avgaser. Daglig ansiktsrengöring tar bort alla spår av smuts, överflödig olja, föroreningar och gamla hudceller från ditt ansikte. Om huden inte rengörs ordentligt, samlas smuts och föroreningar på ytan av din hud och kan bidra till utslag, hudirritationer och att huden torkas ut och åldras. 

Regelbunden ansiktsrengöring är också en viktig faktor för att hjälpa huden att bibehålla en korrekt nivå av fukt. Uttorkad hud ser ut och känns sträv, rynkig och åldrad. Boosta alltid din hud med fukt! 

Rengöring hjälper till att hantera Ph-nivåerna i huden och möjliggör korrekt återfuktning av huden. 

Varje dag åldras huden så vi vill bevara hudens spänst. Föroreningar och miljögifter påskyndar åldrandeprocessen, och den mycket enkla processen att rengöra din hud är ett utmärkt sätt att bli av med alla oönskade partiklar, bekämpa åldrandet, rynkor, pigmenteringar och en matt hud.  

Använd rengöring varje morgon och kväll: fukta ansiktet och halsen, pumpa ut en liten mängd rengörinsmousse i handflatan och massera in i huden. Skölj sedan med vatten och torka torrt. Tänk på att "dutta" med handduken och inte dra i huden när du torkar dig. Använd alltid en egen liten handduk till ditt ansikte och inte samma som du har när du torkar dina händer. 

Saga of Idun cleansing foam 3 in 1 är en skonsam rengöringsmousse för dagligt bruk som avlägsnar orenheter och makeup från ansiktet, utan att rubba hudens skyddsfunktioner eller fukthalt. Din hud blir ren, lugnad och återfuktad med rätt Ph-värde. Aktiva ingredienser är algkomplex som är oerhört rengörande och fuktgivande samt Aloe Vera juice som lugnar huden och har en antiinflammatorisk och antioxidant effekt. 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Handla våra fantastiska hudvårdsprodukter