Underbara Claras prisbelönta hudvårdsrutin

Underbara Clara avslöjar sin ekologiska hudvårdsrutin

Underbara Clara delar sin ekologiska hudvårdsrutin från prisbelönta hudvårdsmärket Saga of Idun

Clara är skribent och fotograf samt hon driver en av Sveriges ledande livsstilsbloggar som heter Underbara Clara. Där skriver hon om sin vardag, trädgård, recept, träning och hälsa.  En härlig blogg med mycket inspiration som vi varmt rekommenderar. Hon berätta om hur hon upplever Saga of Iduns hudvårdsprodukter under de 10 månader hon testat produkterna.

"Ända sedan i november har jag testat en ny prisbelönt hudvårdsrutin från svenska Saga of Idun. Vegansk, ekologisk hudvård med algextrakt från västkusten. Jag har använt produkterna genom den kalla torra vintern, genom väderomslagen på våren och hela sommaren igenom - med sol och ständiga bad. 

Jag gillar ju att prova nya produkter och varumärken, men det är ett visst risktagande. Jag har känslig hy och kan reagera på krämer som inte är nog milda. Samtidigt som jag också vill att de ska innehålla aktiva ingredienser och vara effektiva på min hy. Men jag har inte blivit besviken! Den här hudvårdsserien är både snäll mot miljön och mot min hud.

Den milda men effektiva rengöringsmoussen Cleansing foam 3 in 1 använder jag på kvällarna, för att tvätta bort smink och orenheter. Jag gillar att den tvättar rent – men absolut inte torkar ut min hud.

Sedan smörjer jag mig med night cream advanced recovery – som reparerar och skyddar huden. Och därefter några droppar facial oil, som innehåller vetegroddsolja med ett högt E-vitamininnehåll, samt macadamiaolja, jojobaolja och mandelolja rik på Omega 6 och 9. Efter det känns min hud len som en babyrumpa.

På morgnen när jag vaknar sköljer jag bara ansiktet med vatten och sedan på med serumet som innehåller bland annat hyaluronsyra och aloe vera som lugnar huden. Därefter smörjer jag mig med Nourishing day cream. Och så är jag good to go!

Favoriten är nog ändå den lätta, silkiga dagkrämen som ger en rejäl fuktboost utan att lämna en klibbig hinna på huden. Innehåller näringsrikt algkomplex som återfuktar huden och stärker dess skyddsbarriär. Funkar väldigt bra på mig som har en känslig hy, som lätt blir röd och flammig. Huden känns len och spänstig.

Vill du testa Saga of Idun kan jag varmt rekommendera det här startkitet med rengöring, natt och dagkräm, serum och repairing oil. Samma rutin som jag själv använder. De nätta flaskorna räcker länge och funkar perfekt att ta med på resan.

Vegansk, ekologisk hudvård utan skadliga hormonstörande ingredienser. Givetvis cruelty free och fritt från PEG, parabener och silikoner. Saga of Idun har hängt med i min necessär i tio månader och kommer definitivt att få fortsatt förtroende!"

Underbara Clara, även känd som Clara Lidström, är en omtyckt svensk författare, bloggare och fotograf. Hon började blogga under namnet "Underbara Clara" år 2006 och har sedan dess blivit en framstående röst inom den svenska bloggvärlden. Hennes blogg har lockat läsare med en blandning av mode, vardagsbetraktelser och personliga reflektioner med en passion för hållbarhet, enkelhet och kreativitet delar Clara med sig av sitt liv och sina tankar på sin blogg och i sociala medier.

Clara Lidström beskriver sig själv som ett kristet, fashionistiskt och feministiskt alternativ. Hon har delat med sig av sina tankar om allt från vardagslivet till resor och matlagning. Dessutom har hon varit sommarvärd i P1 och har en stark närvaro på sociala medier.

Med sin varma och jordnära personlighet har Underbara Clara blivit en förebild för många och hennes blogg har blivit en plats där människor kan hämta inspiration och positiv energi i sin vardag. Clara fortsätter att sprida sitt budskap om enkelhet, hållbarhet och livsglädje och fortsätter att vara en av Sveriges mest älskade bloggare.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Handla våra fantastiska hudvårdsprodukter