Underbara Claras hudvårdsrutin

Underbara Claras hudvårdsrutin

Underbara Clara berättar:

Så fort vi kom in i december sparkade min hy bakut! Märker att den blir både torr och trött av kylan. Det fnasar kring näsvingarna och på morgonen tar det en evighet innan påsarna under ögonen smält bort och svullnaden lagt sig. Tur då att jag har min serie från Saga of Idun.  En prisbelönt ekologisk hudvårdsrutin med algextrakt från västkusten. Skönhet från havet helt enkelt!

När jag lägger mig på kvällen rengör jag ansiktet med Cleansing foam 3 in 1. Sedan smörjer jag mig med night cream advanced recovery – som reparerar och skyddar huden. Och därefter några droppar facial oilsom innehåller vetegroddsolja med ett högt E-vitamininnehåll, samt macadamiaolja, jojobaolja och mandelolja rik på Omega 6 och 9. En rejäl näringsboost för en vintertrött hy.

På morgonen när jag vaknar brukar huden kännas skön och återfuktad. Då blaskar jag bara ansiktet med lite kallt vatten. Och innan jag sminkar mig så applicerar jag än en gång några droppar facial oil – eller det sköna serumet som innehåller bland annat hyaluronsyra och aloe vera som ger mycket fukt och lugnar huden.

Därefter smörjer jag mig med Nourishing day cream. Ibland tar jag lite night cream kring näsvingarna dock – för att ge extra fukt där jag är torr. 

Och självklart smörjer jag också hals och dekolletage. Den huden är så utsatt under vintermånaderna!

Vill du testa Saga of Idun kan jag varmt rekommendera det här startkitet med rengöring, natt och dagkräm, serum och repairing oil. Samma rutin som jag själv använt i drygt ett år. De nätta flaskorna räcker länge och funkar perfekt att ta med på resan. Använde både i Etiopien där det var 25 grader varmt och hög luftfuktighet, och uppe i stugan där termometern visade på -23.

Jag som har ganska känslig hy är glad över produkter som är aktiva – utan att vara irriterande för huden. Jag känner hur krämerna lugnar, återfuktar och piggar upp! 

En fin present att önska sig - eller ge till en torris!

/Clara

Underbara Clara, även känd som Clara Lidström, är en omtyckt svensk författare, bloggare och fotograf. Hon började blogga under namnet "Underbara Clara" år 2006 och har sedan dess blivit en framstående röst inom den svenska bloggvärlden. Hennes blogg har lockat läsare med en blandning av mode, vardagsbetraktelser och personliga reflektioner med en passion för hållbarhet, enkelhet och kreativitet delar Clara med sig av sitt liv och sina tankar på sin blogg och i sociala medier.

Clara Lidström beskriver sig själv som ett kristet, fashionistiskt och feministiskt alternativ. Hon har delat med sig av sina tankar om allt från vardagslivet till resor och matlagning. Dessutom har hon varit sommarvärd i P1 och har en stark närvaro på sociala medier.

Med sin varma och jordnära personlighet har Underbara Clara blivit en förebild för många och hennes blogg har blivit en plats där människor kan hämta inspiration och positiv energi i sin vardag. Clara fortsätter att sprida sitt budskap om enkelhet, hållbarhet och livsglädje och fortsätter att vara en av Sveriges mest älskade bloggare.

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Handla våra fantastiska hudvårdsprodukter