Ekologisk hudvårdsrutin

Kickstarta din ekologiska hudvårdsrutin

 

Vår hudvårdsrutin är inte bara en härlig och avslappnande ritual, det är en omfamning av ditt välbefinnande. Med vår unika kombination av noggrant utvalda ekologiska och veganska produkter med näringsrika alger tar vi hand om din hud på djupet.

Rengöring: En ren och fräsch start är avgörande för din hud. Denna effektiva men ändå skonsamma rengöringsmousse 3 in 1 tar bort orenheter och makeup utan att rubba hudens naturliga balans och pH-värde. Innehåller bl a ett unikt marint algkomplex, aloe vera samt massa annat bra för att återfukta din hud.

Serum: Uppstramande och näringsrikt serum med alger, vitaminer och mineraler ger din hud en fantastisk fuktboost. Den djupverkande formulan hjälper till att återställa och skydda din hud på djupet och ge den en fin lyster.

Dagkräm: Närande dagkräm är inte bara en skyddsbarriär mot yttre påfrestningar, den är också fullproppad med näringsämnen för att bevara din hud hälsosam och välmående under hela dagen. Den förebygger fina linjer och rynkor. Innehåller hyaluronsyra, marint algkomplex, olika vitaminer och mineraler samt vegetabiliska oljor.

Nattkräm: När natten faller tar denna intensivt närande nattkräm över. Formulan är lite kraftigare än dagkrämen. Den ökar kollagenproduktionen och bekämpar fina linjer och rynkor medans du sover. Upplever man stora problem med en torr hud så kan man använda även denna produkt på dagen. Innehåller hyaluronsyra, marint algkomplex, vegetabiliska oljor och peptider.

Ansiktsolja: Avsluta din hudvårdsrutin med denna reparerande lyxiga ansiktsolja som fyller huden med näring och ger en vacker lyster. Den ökar kollagenproduktionen och bekämpar fina linjer och rynkor. Perfekt för att återfukta och skydda huden under höstens växlande väderförhållanden.

Starterkit för din hudvårdsresa

För de som vill utforska Saga of iduns ekologiska svensktillverkade produkter har vi ett starterkit. Det innehåller mindre förpackningar av alla produkterna, perfekt för att testa och hitta dina personliga favoriter.

Ett ekologiskt och veganskt val för din hud

Vi tror på att det bästa för din hud kommer från naturen själv. Våra produkter är inte bara ekologiska och veganska, de är också berikade med näringsrika alger, vitaminer och mineraler som ger din hud massa fukt, näring och ger en fin lyster och glow. 

Så varför vänta? Kickstarta din huds välmående inför hösten med Saga of Iduns ekologiska hudvårdsrutin i 5 steg. Ge din hud den omsorg den förtjänar. 

För mer information och för att utforska vårt sortiment, läs gärna mer under respektive produkt eller kontakta oss gärna. 

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Handla våra fantastiska hudvårdsprodukter