Alger

En av våra nyckelingredienser - Alger

Alger är en populär ingrediens i hudvård eftersom de erbjuder flera fördelar för huden.

Här är några av anledningarna:

Återfuktning: Alger är kända för att vara rika på fuktighetsbevarande ämnen som hjälper till att attrahera och behålla fukt i huden. De återfuktar och fyller huden, vilket kan hjälpa till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Forskning på våra alger visar att de har lika stor återfuktningsförmåga som Hyaluronsyra.

Antioxidanter: Alger innehåller höga halter av antioxidanter, som vitamin C och E, som hjälper till att skydda huden från fria radikaler som kan orsaka skada och påskynda åldrandeprocessen.

Antiinflammatorisk: Alger har antiinflammatoriska egenskaper som kan hjälpa till att lugna och lugna irriterad hud. Detta gör dem användbara för personer med känslig eller aknebenägen hud. Vissa typer av alger innehåller pigment som kan hjälpa till att ljusa upp huden och jämna ut hudtonen.

Näringsämnen: Alger är rika på näringsämnen som vitaminer, mineraler och aminosyror, som kan hjälpa till att ge näring och vitalisera huden.
Vårt algkomplex återfinns även i vår rengöring där det är oerhört djuprengörande samtidigt som de återfuktar. 

Vi på Saga of Idun har alger i följande produkter: Saga of Iduns rengöringsmousse,  Saga of Iduns ultimata Serum,  Saga of Iduns närande dagkräm, Saga of Iduns avancerande och återhämtande nattkräm, Saga of Iduns reparerande ansiktsolja

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Handla våra fantastiska hudvårdsprodukter