Grundaren av Saga of Idun

Vår Saga

Jag heter Åsa och är grundaren av Saga of Idun.

Hälsa och hudvård har alltid varit min passion. Jag brinner för att påverka vår hälsa positivt genom bra mat och näringsrika alternativ för vår hud.

Grunden till Saga of Idun lades när vi tillsammans med Sveriges bästa formulerare, forskare och hudvårdsterapeuter påbörjade en resa för att utveckla ekologiska hudvårdsprodukter utan skadliga hormonstörande ingredienser och tveksamma kemikalier.

Att skapa naturliga och ekologiska produkter som ger samma härliga känsla som kemiska produkter med silikoner var en utmaning, men till slut lyckades vi få fram den där silkeslena känslan och de resultat vi önskade.

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årets ekologiska hudvårdsserie och det det är verkligen en milstolpe i vår resa!

Med tiden ställer huden andra krav för att behålla en välmående hud, därför var det viktigt att tillföra mycket näringsrikt innehåll som faktiskt gör skillnad. Våra produkter innehåller näringsrika alger från svenska västkusten, mycket fukt och aktiva ingredienser såsom vitaminer, mineraler, peptider och vegetabiliska oljor som förebygger hudens åldrande och uppkomst av rynkor, fina linjer och ger din hud en fin lyster.

Har du några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig!

Varma hälsningar

Åsa

Grundare av Saga of Idun

Handla våra fantastiska hudvårdsprodukter
Algextrakt

Ekologisk hudvård

Sagan om Idun är en hyllning till dig - den moderna och aktiva kvinnan eller mannen som värdesätter en hälsosam livsstil och naturliga hudvårdsprodukter baserade på forskning.

Vår svensktillverkade ekologiska hudvård är särskilt utformad för att reducera fina linjer, återfukta och skydda huden samtidigt som den stärker dess naturliga barriär och ger en strålande lyster.

Vi använder näringsrika ingredienser såsom naturliga fettsyror, vitaminer, peptider och antioxidanter för att stärka och återuppliva huden. Dessutom är alla våra ekologiska hudvårdsprodukter veganska och fria från skadliga kemikalier, silikoner, PEG, parabener, mineralolja och hormonstörande ämnen. Vi tror på cruelty-free hudvård och testar aldrig våra produkter eller ingredienser på djur.

Vi använder ingredienser som är bra för din hud, såsom naturliga fettsyror, vitaminer, peptider och antioxidanter
som stärker och återupplivar huden.

läs mer om dessa prisbelönta ekologiska hudvårdsprodukter